TEDÜ, WANTED KARİYER VE İŞ FUARI’NDA ÖĞRENCİLERİ VE MEZUNLARI 80’DEN FAZLA MARKA İLE BULUŞTURDU!

• 03-03-2020
  • 2020 Haberleri

TED Üniversitesi, bu sene değişen ve gelişen konsepti ile “WANTED Kariyer ve İş Fuarı” düzenleyerek Türkiye’nin önde gelen markalarını, TED Üniversitesi öğrencileri, diğer üniversitelerin öğrencileri ve mezunları ile fark yaratan bir ortamda buluşturdu.

WANTED Kariyer ve İş Fuarı’na 80’den fazla marka katılım gösterdi. Eş zamanlı düzenlenen kariyer derslerinde, workshoplarda ve fuar alanında ziyaretçiler, sektörlerin önde gelen markaları ile birebir iletişim kurma, firmaları ve sektörleri yakından tanıma, eğitimlerinin sektörde nasıl şekillendiği hakkında bilgi sahibi olma, firmaların bir parçası olmanın koşullarını öğrenme, kariyer ve staj imkanlarından haberdar olma fırsatı buldular.

Aynı zamanda öğrencilerimiz ve mezunlarımız, görüşme odalarında markalarla iletişim kurarak, potansiyel oluşabilecek iş ve staj pozisyonları için firmalar tarafından gerçekleştirilen grup veya randevulu mülakatlara katıldılar.